* Výchovná představení pro děti a mládež * Pořady o divadle, osobnostech, divadelní historii a žánrech * Nevšední přednášky s ukázkami pro vyšší ročníky základních škol a střední školy * Živelné loutkoherecké pohádky pro nižší ročníky základních škol a mateřské školky * Velice originální práce s publikem, improvizace a kontakt * Představení s minimálními technickými nároky, proveditelná i ve třídách, aulách či tělocvičnách * Působíme po celé republice, nízké vstupné, doprava zdarma *

Novinky pro sezónu 2018-2019

 

Do nové sezóny jako obvykle vstupujeme s novým repertoárem. V literárním pořadu určeném pro druhý stupeň a v rozšířené verzi pro střední školy jsme se tentokrát zaměřili na období romantismu. Představení se jmenuje: ROMANTISMUS NENÍ JEN ROMANTIKA ANEB EVROPOU OD GOETHA K VRCHLICKÉMU 

 

 

Nechybí ani nová pohádka, tentokrát na populární námořnické a pirátské téma: POKLAD KAPITÁNA BALTAZARA ANEB KDO SE BOJÍ, NESMÍ NA MOŘE! 

 

 

 

 

V repertoáru samozřejmě zůstává i většina starších titulů, jejich kombinace je vždy třeba konzultovat s naší produkční. Vedeme podrobnou evidenci všech odehraných představení a pokud uběhne dostatečný interval 4 - 5let, kdy děti či studenti opustí vzdělávací stupeň či dokončí školu, je možné i starší titul znovu nabídnout a představení realizovat pro novou generaci. 

 

Čekají nás po čase i drobné personální změny, dokonce i návrat jednoho člena, ale i nadále zůstáváme tou partou profesionálních herců, táborových činovníků a kantorů, které prostě hlavně baví pracovat s dětmi.