* Výchovná představení pro děti a mládež * Pořady o divadle, osobnostech, divadelní historii a žánrech * Nevšední přednášky s ukázkami pro vyšší ročníky základních škol a střední školy * Živelné loutkoherecké pohádky pro nižší ročníky základních škol a mateřské školky * Velice originální práce s publikem, improvizace a kontakt * Představení s minimálními technickými nároky, proveditelná i ve třídách, aulách či tělocvičnách * Působíme po celé republice, nízké vstupné, doprava zdarma *

Sedmnáctá sezóna v naději...

Do sedmnácté sezóny vcházíme především s nadějí, že se nám v brzké době podaří plně obnovit činnost a nabídku. Opatrně zkoušíme a doufáme, že epidemická situace s nemoci covid a vladní opatření už nebudou znamenat zákazy pořádání kulturních akcí či výuky, nebo omezování počtu osob v jedné místnosti a pod.

 

 

    Od září 2022 máme prozatím k dispozici dvě herecké dvojice, sestavené z našich nejzkušenějších herců. Zakládající členové Víťa Troníček a Michal Moravec mají připraveny v autorském  provedení celkem osm her, přičemž nejaktuálnější nabídkou je  Don Quijote a ti druzí aneb Zlatý věk španělské literatury, v případné kombinaci s pohádkou pro první stupeň  Bajky pana Ezopa aneb Dávná moudra věčně platná. Tato velmi oblíbená představení se do repertoáru vrací po pěti leté pauze, tedy nehrozí, že by současní žáci či studenti na vaší škole mohli nabízený titul vidět opakovaně. 

 

 

Naši druhou hereckou dvojici bude pro nejbližší měsíce tvořit Saša Andrejs a Václav Lojška, kteří mají za sebou několikaleté působení v našem souboru. Oba jsou velmi zkušení, každý z nich odehrál více tisíc divadelních představení. Nově nastudovali naši v podstatě historicky první dvojici her: Divadelní cestopis aneb Evropou od renesance po realismus a k tomu pohádku Nová dobrodružství veverky Zrzečky.

 

 

Kompletní nabídku repertoáru pro nadchízející sezónu  naleznete v elektronické objednávce   propřípadě je vám k dispozici naše produkce na telefonu 604 230 741 nebo  emailu: divadelkoproskoly@seznam.cz

 

 

Přejeme vám mnoho úspěchů v nadcházejícím školním roce, děkujeme za spolupráci a těšíme se na případné setkání.