* Výchovná představení pro děti a mládež * Pořady o divadle, osobnostech, divadelní historii a žánrech * Nevšední přednášky s ukázkami pro vyšší ročníky základních škol a střední školy * Živelné loutkoherecké pohádky pro nižší ročníky základních škol a mateřské školky * Velice originální práce s publikem, improvizace a kontakt * Představení s minimálními technickými nároky, proveditelná i ve třídách, aulách či tělocvičnách * Působíme po celé republice, nízké vstupné, doprava zdarma *

Novinky pro sezónu 2014 - 2015

 

 

Do naší deváté sezóny vstupujeme s novým webem, facebookem, tak omluvte dokončovací práce.

 

 


 

 

Připravili jsme dva nové tituly: Jak jste to myslel, pane Shakespeare? aneb život a dílo největšího dramatika (pro druhý stupeň základních škol a střední školy) a novou Pohádku ze starého mlýna aneb Nebojte se Hastrmanů! (pro první stupeň základních škol a mateřské školy).

 

 

 

 

  

 

 

Dále se po tříleté spolupráci loučíme s hercem Vojtou Líkařem, který ukončil život kočovného herce  a vrhl se do víru šťastných manželských povinností. Vojto, díky a hodně štěstí!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

Po červnovém zácviku vítáme v našem kolektivu zemitého moraváka Filipa Chluda, který spolu s Janem Ženatým vytvoří samostatnou brněnskou hereckou skupinu a protože nadále vzrůstá počet představení našeho divadla, rozhodli jsme se během podzimu vytvořit novou hereckou dvojici a vyhlašujeme konkurz.